Ministrul Sănătăţii: Spitalul Regional de Urgență de la Cluj, gata în doi ani și jumătate

 

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, a declarat că SPitalul Regional de Urgență de la Cluj ar putea fi gata în doi ani și jumătate.

 

Este vorba despre cele trei spitale regionale, în Iaşi, Cluj şi Craiova care sunt discutate şi agreate cu Comisia Europeană. Până voi pleca din mandat vom avea temele de abordare şi apoi pregătirea proiectelor tehnice şi, dacă facem lucrurile cum trebuie, cel târziu în a doua parte a anului următor vom avea licitaţiile. (...) În principiu, în doi ani şi jumătate ar trebui să poată fi construite spitalele”, a declarat ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, la evenimentul ZF Pharma Summit 2016, organizat de Ziarul Financiar.

 

Spitalele vor avea o capacitate de sub 1.000 de paturi.

 

Este necesar ca în această ţară să se construiască spitale noi, în ultimii 25 de ani s-a construit un singur spital de stat, limitările ţin de infractsuctura învechită. (...) Nemulţumirea pacientului a contat relativ puţin şi ne-a adus în situaţia de astăzi. Feedeback-ul va fi făcut după ce pacientul iese din spital prin SMS sau prin email”, a mai spus ministrul.

Comentarii Facebook