National/International

Mihai Şora, mesaj către protestatari: ”Ne vedem în Piață, măcar din respect pentru ei”

   

Filosoful Mihai Şora, unul dintre cei mai respectați protestatari, cheamă oamenii în stradă.

 

Bună dimineața, copii! Sper că sunteți voioși și odihniți. Ne așteaptă o zi grea. M-am gândit deseori la ziua aceasta. Și, de fiecare dată, cu strângere de inimă: oamenii care vin să protesteze împotriva hoției, a corupției ucigașe, oamenii aceștia care trăiesc, chinuiți de dor, departe de casă, sunt, poate, aceiași care au stat odinioară la cozi infernale pe trotuarele ambasadelor noastre, așteptând să voteze. Legea electorală a rămas tot beteagă, de hoți și mârșavi încă n-am scăpat, țara înapoi nu ne-am luat-o, dar unii dintre noi mai stăm în picioare. Cei care vin astăzi de peste hotare sunt cei care au deprins gustul libertății, care știu ce înseamnă munca cinstită și demnitatea. – Stelele fixe ale oricărui om întreg. Oamenii aceștia vin acasă pentru că își iubesc țara, pentru că le pasă. Iar voi – bucureșteni care ați obosit și v-ați pierdut speranța – ar trebui să fiți astăzi în Piață măcar din respect pentru ei, dacă nu din dragoste pentru țara voastră. P.S. Ne vedem la Girafă (– mamifer cu șira spinării vigilentă și dreaptă)", a scris Mihai Şora, pe pagina sa de Facebook

10-8-2018, 15:08
56 vizualizări
5 comentarii
Mu!e Boc, Mu!e Dragnea!11-8-2018, 8:24
Cei mai multi romani au plecat din tara in timpul guvernului Boc, nu in timpul guvernului Dragnea. Mu!e Boc, Mu!e Dragnea! Cele mai multe pensii si salarii s-au taiat de catre guvernul Boc, nu de catre guvernul Dragnea! Mu!e Boc, Mu!e Dragnea! Cele mai multe spitale s-au inchis de catre guvernul Boc, nu de catre guvernul Dragnea! Mu!e Boc, Mu!e Dragnea! Lui Boc nu cumva sa-i dati mu!e fiindca ati plecat in timpul guvernarii sale, tot Dragnea e de vina si ptr ce a facut Boc. Mu!e Boc, Mu!e Dragnea!
Ana Pauker Dej10-8-2018, 16:49
Besinos nemernic securist, oare cate vieti ai pe constiinta? Ai fost alungat din Franta tocmai de diaspora, dupa ce DST-ul te-a prins ca esti agent al securitatii, te-ai intors in Romania si ai devenit consilier al Anei Pauker pe politica externa, apoi pana la pensie ai avut tot felul de sinecuri comuniste bine platite, nu-ti este rusine sa instigi copii astia care nu-ti cunosc trecutul murdar?
Stefan10-8-2018, 17:34
Îţi dai seama că eşti un needucat? Uite ce urât de exprimi! În plus, stai să ajungi academician şi doar apoi judecă pe alţii. Nu poţi judeca pe unul superior ţie, din toate punctele de vedere,
pauker10-8-2018, 21:46
Ba, tu puti a secu ma, tu crezi ca esti in regim militar? Doar acolo se judeca si ancheteaza asa. daca Academia Romana la primit a fost din cauza senectutii sale. De asta suntem unde suntem, idioati ca tine fara pic de cultura si pregatire au ajuns la sefie, pe pile , cumetrii, etc. sa-ti fie rusine!
pauker11-8-2018, 15:10
Era sa uit, uscatura asta stafidita a fost ministru si pe vremea lui Ilici.

Cele mai citite ştiri din National/International

408 vizualizări
18-10-2018, 10:43
Patru dintre acționarii Facebook îi cer lui Zuckerberg să plece de la conducerea companiei» Vezi tot
295 vizualizări
15-10-2018, 14:55
Judecătorii Instanței supreme au interzis adunările publice spontane» Vezi tot
194 vizualizări
17-10-2018, 15:06
Încă o țară a legalizat consumul recreațional de marijuana» Vezi tot
161 vizualizări
16-10-2018, 17:16
Ce pedeapsă a primit primăriţa de 25 de ani care îşi conducea satul pe WhatsApp» Vezi tot
132 vizualizări
17-10-2018, 18:20
Șeful CNCD: Ministerul educației discriminează profesorii din secţiile cu predare în limbile minorităţilor» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?