Mihaela Rădulescu a purtat o blană pentru care au fost ucise 100 de animăluțe

 

Mihaela Rădulescu a pozat alături de iubitul ei paraşutist și a fost criticată de ecologiști pentru ținuta ei.

 

Vedeta a apărut în presa internaţională în pantaloni de trening şi cu o superbă blană de şinşila, care costă 30.000 de euro.

 

Mihaela este într-o relație fierbinte cu sportivul austriac Felix Baumgartner (45 de ani). Românca e o clientă fidelă a presei din străinătate, iar ea ştie cum să atragă atenţia. De exemplu, sâmbăta aceasta, Mihaela şi Felix au fost prezenţi la un eveniment sportiv care a avut loc pe pârtia de la Kitzbuhel, Austria, iar vedeta şi-a pus pe ea haine care valorează cât o garsonieră în Bucureşti. Piesa de rezistenţă a fost blana de şinşila, asimetrică (mai lungă în spate) şi care, conform specialiştilor, costă aproximativ 30.000 de euro, scrie click.ro.

 

”Nu se pune problema să nu fie blană veritabilă, doar e vorba despre Mihaela Rădulescu. O astfel de haină poate ajunge şi la 50.000 de euro dacă e lungă, iar una asemănătoare celei purtate de Mihaela poate urca şi la 30.000 de euro, mai ales dacă e de la Chanel sau o altă firmă de prestigiu”, ne-a declarat Flora Năstase, creatoare de modă specializată pe blănuri naturale. 

 

Apariția este cu atât mai scandaloasă, cu cât Mihaela a fost implicată în diverse inițiative ecologiste: a fost voluntar în proiectul Tăşuleasa Social, voluntar al organizaţiei ecologiste WWF şi “Mai mult verde” şi implicată în mai multe campanii marca GreenPeace.

 

Crescătorii de animale au precizat că ”pentru o haină scurtă se sacrifică între 45-60 de exemplare, iar pentru una mai lungă este necesară blana provenită de la 120-130 de animale”.

 

Comentarii Facebook