Mesaj dur din partea lui Mircea Badea după moartea lui Szobi Cseh



Mircea Badea a transmis un mesaj dur pe pagina sa de Facebook după moartea celebrului cascador și actor român Szobi Cseh.

"In 2011 Szoby Cseh, din dragoste de Basescu, voia "sa ne gatuie" pe Ciutacu si pe mine . De atunci, de cand am citit, rad din greu. Azi nu mai rad, dar as vrea sa fiu scutit de mesaje despre "marele actor", a scris Mircea Badea pe Facebook-ul sau,.

”Războiul” dintre cei doi este unul mai vechi, iar în anul 2011, Badea îl denigra public pe actor.

De asemenea, într-un interviu acordat ziarului Ring, Szoby Cseh i-a atacat dur pe Mircea Badea şi pe Victor Ciutacu.

"Sergiu Nicolaescu a ieşit şi a spus că l-am turnat şi pe el. Domnule, în primul rând, nu poate să fie nimeni, dar absolut nimeni atât de prost încât să-l toarne pe dracu' la dracu'! El era mult mai mult decât un securist! Toată lumea, şi direcţia studioului, stătea drepţi în faţa lui. Am însă de rezolvat pe alţii. Vreau să-l gâtui pe Ciutacu, pe Mircea Badea ăla, care se dă kung fu, el e Bruce Lee, e de toate! Eu aş fi mulţumit să mă închidă într-o cameră, acolo, la "Antene", la ei, că nu mi-e frică. Nu o să vin cu bodyguard. Cu Mircea Badea şi cu Ciutacu, să-i învăţ ce e aia democraţie, că prea au lătrat şi au făcut!", spunea actorul.

Comentarii Facebook