La acest job primești 10.000 de dolari pe lună, cazare în hoteluri de lux din Cancun! Până în 17 decembrie poți aplica

 

Dacă vă surâde ideea de a dormi în hoteluri de lux din Cancun şi de a petrece în toate locurile turistice pe care le are de oferit această destinaţie acolo, aveţi oportunitatea de a obţine un job în care să fiţi plătiţi pentru asta, potrivit time.com.

 

Cancun.com este un website turistic care promovează oraşul turistic mexican. Acesta a lansat recent o campanie pentru a-şi găsi următorul ”Cancun Experience Officer” - CEO. El are responsabilitatea de a fi imaginea destinaţiei pentru şase luni; trebuie, totodată, să promoveze plajele Cancunului, destinaţiile urbane şi minunile naturale şi să povestească lumii despre acestea. Aventurile lui vor include înotul alături de rechini balenă, căţăratul pe piramide vechi de 3.000 de ani şi servicii VIP la cluburile de noapte.

 

Cel care obţine jobul va fi plătit cu 10.000 de dolari pe lună, după cum reiese din descrierea postului; în acelaşi timp, Cancun.com va acoperi toate cheltuielile acestuia cât timp va deţine acest rol. Compania furnizează şi echipamentul foto şi video necesar pentru capturarea tuturor acestor experienţe.

 

Postul este deschis fie pentru o persoană sau o echipă cu experienţă în social media (chiar dacă plata nu creşte odată cu numărul persoanelor care primesc jobul). ”Nu trebuie să fie cineva care are un milion de followers pe Instagram”, a declarat Chad Meyerson, general managerul Cancun.com. ”Poate să fie cienva care este doar foarte pasionat de această destinaţie şi vrea să meargă acolo pentru a documenta tot ceea ce aceasta are de oferit”, citat de businessmagazin.ro.

Comentarii Facebook