Jaf la o casa de pariuri din Mangalia

O casa de pariuri din Mangalia a fost jefuita aseara, chiar inainte de inchiderea activitatii. Doi atacatori inarmati si mascati au patruns in incinta si dupa ce i-au amenintat pe angajati au disparut cu 7.000 de lei.

Potrivit politistilor, angajatul a actionat butonul de panica, abia dupa ce atacatorii au fugit cu banii. Oamenii legii au ajuns la fata locului dupa 7 minute de la apel.

Comandantul Politiei Mangalia, Nicolae Pescaru, a declarat ca jaful a fost inregistrat pe camerele de supraveghere, asa ca prinderea celor doi hoti va fi rapida. In cazul incare vor fi idetificati, cei doi risca pana la 10 ani de inchisoare.

Atacul a fost similar jafului produs la Banca Transilvania din Cluj anul trecut. Doi tineri au patruns atunci in 13 februarie intr-o sucursala a bancii din Manastur, la finalul programului, si dupa numai 66 de secunde au disparut cu suma de 70 de mii de euro.

 

Politistii au retinut doi tineri, Bogdan Baciu si Andrei Hosu, care sunt considerati a fi prinsipalii suspecti si au fost retinuti pe 29 de zile.

Comentarii Facebook