Ion Țiriac despre Elena Udrea și Videanu: Statul să recupereze banii nu să-i ia cu cătușele

 

Ion Țiriac a comentat arestările DNA și a precizat că statul ar trebui să se preocupe să recupereze banii delapidați. 

 

În primul rând, pe mine m-ar interesa să iau banii înapoi pe care i-au delapidat - statul şi pe mine, plătitor de taxe... asta, cu amendă la amendă la amendă, şi pe urmă vedem noi despre ce e vorba, pentru că, altfel, trebuie să plătesc şi puşcăria”, afirmă Ion Țiriac. 

 

Uite, Videanu, îl cunosc, l-am văzut de 10 ori în viața mea, de opt ori la restaurant, o dată am fost în audiență... Și l-am dus pe primarul Videanu la Madrid să vorbească cu primarul de acolo. Eu nu cred că omul ăsta avea unde să fugă, avea vreo intenție să fugă. Să-l iei cu mascați, să-l bagi în cătușe... mie nu-mi trebuie circul ăsta, că nu sunt aici la revoluția franceză, sunt într-o țară democratică, în 2015. A făcut rău, să plătească”, a spus el.

 

Despre arestarea lui Adrian Sârbu, Țiriac a spus că: ”Este un mare, mare manager, singurul manager român care a fost apreciat la nivel internaţional. Nu-i prost, să facă asemenea greşeli - nu cred, dar nu sunt eu cel care aplică legea. (...) Eu nu pot să mă bag în asemenea treburi, pentru că, necunoscându-le, făcând filme cu James Bond, nu pot să-mi permit eu treaba asta. Dar este un lucru sigur că dl. Sârbu a fost o mare personalitate în media şi peste tot, lucru care, sigur, îţi creează câțiva prieteni, dar mulţi duşmani”, conform Digi24.

Comentarii Facebook