Incident nefericit pentru Șerban Huidu în cimitir. Ce a pățit când a mers la mormântul mamei sale FOTO



Supărat că presa tabloidă l-a terfelit spunând că nu a fost la mormântul mamei sale câns s-a împlinit un an de la moartea sa, Șerban Huidu a prezentat pe blogul său drept dovadă un eveniment nefericit.

După ce WowBiz au scris că Șerban Huidu și fratele său nu i-au făcut parastas mamei sale, ”cârcotașul” a postat o poză după ce a fost mușcat de câine în timp ce se afla în cimitir.


Un site al unei emisiuni de tot rahatul s-a gandit sa fie destept si sa imi dea mie niste lectii de morala, ei care l-au dezgropat pe Fernando din Caransebes si se bucura de citaiala vinovata a lui Medelin prezentatoru’cu angajata Chiscanu’!

S-au scris multe tampenii despre mine dar asta e culmea magariei! Cum adica s imi bata obrazul o secatura de emisiune care atarna oamenii cu capul in jos sa iasa duhul rau din ei? Si au pus si semnul intrebarii in titlu sa nu ii pot da in judecata!

Tot pentru un semnul intrebarii in titlu au incasat o vidanja in redactie si cei de la Vip pe vremuri! De data asta cred ca materiilor fecale le-ar fi rusine sa il stropeasca pe Medelin sau “ilustrii” sai colegi!
images

Ce nu stie sursa voastra e ca luni seara, cand s-a implinit un an de la tragedie, am fost acolo cu lumanari si flori si m-a muscat si un caine. Am si martori si vaccinul facut imediat la Matei Bals! Asa da daca va place sa scormoniti in rahat sa o faceti temeinic nu asa in dorul lelii!

Cam asta e tara in care traim: dupa ce m-au terfelit in toate felurile posibile, dupa ce m-au facut cum le-a venit la gura, acum imi dau lectii de moralitate! Cine? Popandaii astai care au facut praf societatea romaneasca au pareri si mai ales “morala”! Rusine sa va fie, lupilor moralisti!”, a scris Huidu pe blogul său personal.

 

Comentarii Facebook