Imnul protestelor! Călin Goia de la Voltaj: România are nevoie de noi - VIDEO

 

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a compus o melodie inspirată de problemele generate de aprobarea de către Guvern a ordonanțelor privind grațierea și modificarea Codurilor Penale. 

 

Mai am doar 10 zile de trăit/ Să ştiţi copiii mei că v-am iubit/ 

Mai am doar nouă zile şi apoi voi fi iar prăbuşită în noroi/ 

Mai am opt zile în care să mai strig până am să mă întorc din nou în frig/ Mai am doar şapte zile să-i opresc pe cei ce fără milă mă şertfesc,/ 

Mai am doar şase zile să mai sper că n-o ajung în întunericul de ieri/ 

Mai am cinci zile şi asta-i tot să mă ridic de jos n-am să mai pot,/ 

Mai am doar patru zile să schimb totul, căci lacrimile mele sunt Mureşul şi Oltul/ 

Mai am trei zile şi nicio minune nu va dura mai mult aşa se spune/ 

Mai am doar două zile din păcate vreau să vă văd iar frate lângă frate/ 

Mai am o zi şi doar un singur dor, nu mă lăsaţi, vă rog, să mor!”.

 

Nu am vrut să plec din ţara asta. Vreau să-mi cresc copiii în ţara asta, să aibă nişte valori morale sănătoase”, a spus Călin Goia, la protestul de miercuri seara din București.

 

Iubim România! Am spus-o şi în unele dintre cântecele noastre. Uneori România are nevoie de noi! Acum e un astfel de moment. Suntem aici din toată inima pentru România!”, a mai scris el pe Facebook.

 

Ordonanţa de Urgenţă adoptată de Guvernul Grindeanu, marţi seară, privind modificarea Codurilor Penale a fost publicată în Monitorul Oficial, iar cea mai mare parte a prevederilor urmează să intre în vigoare la 10 zile de la publicare. Prevederea privind termenul de 6 luni până la care pot fi făcute denunţuri privind săvârşirea unor infracţiuni intră în vigoare de la momentul publicării ordonanţei în Monitor.

Comentarii Facebook