Hoții devin tot mai inventivi în România. Ce metodă de furt au început să folosească


Un tânăr de 19 ani a fost reţinut de poliţişti după ce jefuise mai multe femei din Iaşi printr-o metodă violentă şi originală. Acesta folosea un spray lacrimogen în faţă.

Tânărul, originar din Vaslui, a tâlhărit cel puțin patru femei din Iași, pulverizându-le spray lacromogen în ochi.

Poliţiştii ieşeni au identificat un tânăr bănuit de comiterea a patru infracţiuni de tâlhărie, victime fiind femei cu vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani. La data de 7 ianuarie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, bănuit de comiterea în perioada noiembrie 2015 - ianuarie 2016 a patru infracţiuni de tâlhărie, victime fiind femei cu vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani. În fapt, bărbatul este bănuit că ar fi smuls poşetele victimelor prin folosirea unui spray lacrimogen, în timp ce acestea se deplasau pe raza municipiului Iaşi la ore târzii“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei, scrie Ziaruldeiasi.ro.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru infracţiunea de tâlhărie, iar cercetările vor fi continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a hoţului.

Comentarii Facebook