Guvernul i-a acordat lui Iohannis o locuință cu 40.000 de mp teren, piscină și patinoar

 

Guvernul i-a pus la dispoziţie lui Klaus Iohannis, ca reşedinţă prezidenţială, vilele de protocol Lac 2 şi Lac 3 ale Regiei Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS). Iohannis va opta între cele două vile.

 

Este decizia domniei sale. Noi avem ca şi locuinţe de protocol Lac 3, Lac 2. Va decide domnia sa”, a spus Ponta. În acest moment, Vila Lac 3 este ocupată de Traian Băsescu, dar va fi eliberată în 60 de zile.

 

Vila Lac 2 are o suprafaţă de circa 2.000 metri pătraţi şi un teren de 37.230 metri pătraţi, fiind dotată cu saună şi piscină interioară. Conform RA-APPS, vilele Lac 2 şi Lac 3 mai sunt dotate cu patinoar, teren de tenis şi vestiar.

 

Băsescu are la dispoziție, pentru perioada după mandat, 4-5 locuinţe de peste 300 metri pătraţi din portofoliul RA-APPS, cu condiţii decente, inclusiv cabinet de lucru, dar acesta "vrea neapărat" vila de la Snagov, solicitare cu care Guvernul nu este de acord, scrie Mediafax.

 

Ponta susține că nu este corect şi de bun-simţ ca acel complex de la Snagov, cu piscină, să fie rezervată unei singure persoane, după mandatul prezidenţial.

Comentarii Facebook