National/International

Guvernul ar urma să aprobe azi OUG pentru amnistie şi graţiere

   

Guvernul va avea o ședință marți, 17 iulie, de la ora 14.00, în care ar urma să fie adoptată ordonanța de urgență pentru amnistie şi graţiere.

 

Pe de altă parte, Liviu Dragnnea a infirmat că ar urma să se adopte OUG:  ”I-am întrebat pe doamna premier şi pe domnul ministru al Justiţiei dacă există vreo intenţie de adoptare a unui OUG de graţiere pentru şedinţa de Guvern de mâine. Amândoi au infirmat aceste zvonuri apărute în spaţiul public”.

 

Şedinţa a fost anunţată în programul oficial al premierului, pe site-ul Guvernului. Cum era de aşteptat, ordinea de zi nu este publicată pentru şedinţa care va începe la ora 14.00.

 

Reamintim că o ordonanța de Urgență privind amnistia și grațierea ar urma să fie adoptată în ședința guvernului de marți, au declarat pentru G4Media.ro mai multe surse oficiale.

 

Potrivit acestora, ar urma să fie amnistiate toate faptele pedepsite cu închisoarea până la un anumit număr de ani, cu excepția infracțiunilor comise cu violență. Unele surse vorbesc de un număr de ani suficient de generos cât să scape cât mai mulți dintre politicienii cu probleme penale, alții avansează chiar zece ani. Nu este clar totuși până unde se va întinde măsura amnistiei și grațierii, nici câți politicieni de top vor scăpa de dosare și condamnări.

 

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, s-a întâlnit, luni dimineața, cu premierul Viorica Dăncilă, cu o zi înainte de ședința de guvern de marți și în contextul discuțiilor tot mai insistente despre iminența adoptării unei Ordonanțe de Urgență pe amnistie și grațiere. Toader a declarat, la ieșirea de la înâlnirea misterioasă cu Viorica Dăncilă, că nu a discutat nimic la Guvern legat de o ordonanță pe amnistie și grațiere: ”Să nu vorbim despre situaţii ipotetice, nu avem aşa ceva în Ministerul de Justiţie, nici în dezbatere, nici în avizare".

17-7-2018, 10:59
58 vizualizări
11 comentarii
Alex18-7-2018, 10:06
Când o societate este condusă de hoți și corupți (Dragnea, Tăriceanu, Vâlcov etc.) ... Dumnezeu cu mila!
Calin17-7-2018, 15:28
Guvernul este votat de populatie.

Acum avem o pulatie !
SANYI17-7-2018, 14:27
POPOR DANCILA !

POPOR CIORDACHE !
poov17-7-2018, 12:21
@poov

Multumesc ca ma copiezi, se pare ca te disper si chiar ma bucur ca mori de nervi :)

Despre subiect: Povesti, sau fake news, dar cred ca de la PSD a pornit si dupa a fost amplificata de prostanii care nu stiu cum sa mai scoata lumea in strada, ca dupa le taie Soros fondurile.

Codul penal e miza prostilor, nu asta cu gratierea, dar ala a trecut si la toamna va fi promulgat. Asta cu gratierea e pentru cei condamnati deja, Codul penal e pentru cei care vor fura in viitor.
aaa17-7-2018, 17:23
Ineresant ca zici de povesti si tu zici de soros... Stiam ca doar copiii cred in fabule.... se pare ca si psd-isti.
@poov17-7-2018, 17:24
Daca e cum zici tu... la toamna o sa avem alegeri anticipate.
poov17-7-2018, 20:58
Sa va mai zic o poveste, cum actioneaza Soros: El nu iti zice sa strigi impotriva PSD, ci actioneaza asa: cauta nebuni (gen Malin Bot) si le zice "te vad ca iti iubesti tara, te vad ca vrei sa faci ceva, uite ia aici niste bani".

Niciodata nu o sa spuna Soros sa strigi impotriva cuiva, strategia lui e sa isi aleaga persoanele cu care sa colaboreze, nu e nimic ilegal, doar lipsit de etica.

Daca nu e asa, de unde au avut ei bani sa puna panouri stradale in Sibiu? Aveti idee cat costa un panou dinala lunar? De unde au bani de banere imense? Ati scos vreodata la imprimanta un autocolant sa vedeti cat e pretul?

Sa fim seriosi acum, poate nu o fi Soros, dar in spatele acestor rezistenti sunt oameni care au interese politice.

P.S. Am vazut ca s-a adoptat azi ordonanta, e toata lumea gratiata!
poov17-7-2018, 11:18
PSD - ciuma rosie
UDMR - ciuma rosie
ALDE - ciuma rosie(mascata in albastru)
dan17-7-2018, 14:10
si PNL
poov17-7-2018, 14:20
Nu, ca aia il platesc :))
poov17-7-2018, 17:21
pai pnl nu e ciuma rosie.... ei sunt galbeni si nu sunt aliati cu javrele lui poov

Cele mai citite ştiri din National/International

2 vizualizări
16-10-2018, 16:29
De ce ești invidiat în funcţie de zodia ta» Vezi tot
2 vizualizări
4-10-2018, 8:27
Udrea și Bica, arestate în Costa Rica de Interpol - VIDEO cu arestarea» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?