Greenpeace s-a solidarizat cu angajații de la Mediu, care cer salarii mai mari

 

Greenpeace s-a solidarizat cu angajații instituțiilor din domeniul protecției mediului, care cer salarii mai mari.

 

Ionut Apostol, Directorul de campanii la Greenpeace Romania, a trimis o scrisoare oficialilor din Guvern. 

 

Stimată doamnă ministru Lia-Olguța Vasilescu, Stimate domnule ministru Daniel Constantin,

 

Fundația Greenpeace CEE România, cu sediul în Calea Șerban Vodă nr. 176, Sector 4, București, ne exprimăm prin prezenta solidaritatea față de angajații instituțiilor din domeniul protecției mediului (Agenții pentru Protecția Mediului și Garda de Mediu) în acțiunile lor de protest față de nivelul scăzut al salariilor din sistem și schema incompletă de personal.

 

Susținem că instituțiile din domeniul protecției mediului și angajații acestora au responsabilități mari și salarii mici, în condițiile în care actele de reglementare și de control emise și derulate pot avea un impact major asupra mediului și sănătății populației.

 

Ne dorim ca angajații din domeniul mediului să beneficieze de salarii decente, care să asigure continuitate în aceste instituții, dezvoltarea profesională a personalului și integritate în derularea activităților.

 

Astfel, vă rugăm să nu ignorați problemele din sectorul mediului în procesul de definitivare a legii salarizării. Cu stimă”, se arată în scrisoarea trimisă de Ionut Apostol, Director de campanii al Greenpeace Romania.

Comentarii Facebook