Miercuri 24 Aprilie

Google Allo a devenit disponibilă pentru descărcare. Ce poate face noua aplicație de mesagerie


Cu toate că Facebook deține două dintre cele mai populare servicii de mesagerie la ora actuală, WhatsApp și Messenger, Google vrea să intre în concurență cu noua loc aplicație de mesagerie Allo.

Iată care sunt câteva dintre funcțiile Google Allo:

Smart Reply – Poti sa raspunzi mai repede atunci cand esti in miscare, cu doar o atingere. Smart Reply poate sugera raspunsuri la fotografii si se imbunatateste pe masura ce este utilizat si se adapteaza la stilul utilizatorului.

Foto, emoji, stickere – Poti comunica in Allo desenand pe poze, prin emoji si text cu dimensiuni adaptabile, pachete cu stickere.

Google Assistant integrat in Allo – Nu mai trebuie sa-ti intrerupi discutia pentru a cauta anumite lucruri. Poti obtine raspunsuri din interfata Allo cu ajutorul Google Assistant: vreme, trafic, locuri, destinatii, zboruri sau poti traducere fraze. Pentru a apela Google Assistant trebuie sa tastezi @google in Allo.

Modul Icognito – Toate conversatiile sunt criptate in standarde precum Transport Layer Security (TLS). Exista insa pentru Allo si modul Icognito, precum in broswerul Chrome. Conversatiile in modul Icognito sunt criptate “end-to-end” si au caracteristici suplimentare de confidentialitate, precum notificari discrete si mesaje care expira.

În curând aplicația va putea fi descărcată gratuit din magazinul Google play, însă momentan este disponibilă pentru download de pe site-ul apkmirror.com.

Comentarii Facebook