Godină după votul care l-a salvat pe Oprea de urmărirea penală: Îmi e silă. Îmi pare rău că sunt poliţist

 

Marian Godin a comentat dur votul dat în Senat în cazul lui Gabriel Oprea, prin care fostul vicepremier a fost salvat de la urmărirea penală. 

 

Îmi iubesc meseria de poliţist şi îmi place mult ceea ce fac, pentru că ăsta a fost visul meu pe care mi l-am îndeplinit destul de greu, prin muncă şi fără niciun <<ajutor>>. Dacă m-ar interesa un salariu mai mare, aş putea pleca oricând din Poliţie, dar asta ar însemna să renunţ la un vis şi să le fac unora pe plac. Sunt momente, totuşi, când îmi pare rău că sunt poliţist, iar seara asta e unul dintre acele momente. Îmi pare rău, pentru că statutul îmi interzice să îmi exprim public opinii politice, pentru că tare mă mănâncă să scriu nişte cuvinte după ce s-a petrecut azi. Nu am să o fac pentru că nu vreau să încalc vreun regulament, mai ales că sunt oameni care abia aşteaptă să greşesc cu ceva”, a scris Marian Godină.

 

Am voie să spun ce simt? Îmi e silă! În rest...ucidere din culpă, abuz în serviciu sau altă infracţiune? Habar nu am şi nici nu e treaba mea să desluşesc asta, e treaba altora, a unora care, din păcate, nu au fost lăsaţi să o facă”, a încheiat poliţistul din Braşov.

 

Fostul vicepremier Gabriel Oprea nu va fi urmărit penal pentru ucidere din culpă în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină, au votat senatorii. Decizia a fost luată cu 73 de voturi ”împotriva” solicitării DNA şi doar 45 voturi ”pentru”, 6 voturi fiind anulate. S-a votat secret cu bile.

Comentarii Facebook