Godină către deputatul cere desființarea radarelor: ”Persoane care nu ştiu să scrie corect să poată iniţia legi”

 

Marian Godină i-a dat o replică acidă deputatului care cerea interzicerea echipajelor de pe radare, ironizându-l din cauza greşelilor gramaticale.

 

Domnule deputat, sunt convins că o asemenea postare vă va aduce mulţi susţinători. Dar ce aţi spune dacă aţi iniţia o lege care să facă imposibilă ocuparea unei funcţii de deputat de către o persoană care scrie "paşte" cu "p" mic, "noştrii" cu doi "i" şi "nici-un" cu cratimă? Nu de alta, dar mie, miliţian pândar, care îmi iau salariul degeaba şi nu am "nici-un" rol, mi se pare ruşinos ca, în România, persoane care nu ştiu să scrie corect să poată iniţia legi. E <<decât>> o sugestie" a scris, pe Facebook, poliţistul Marian Godină.

 

 

El a postat și mesajul deputatului în care sunt vizibile greşelile gramaticale.

 

Voi iniţia imediat după Paşte, o iniţiativă legislativă de desfiinţare a radarelor formate din echipaje de Poliţie. M-am săturat şi cred că toţi românii s-au saturat de aceşti pândari, care în loc să aibă rol de prevenţie ca în orice stat civilizat şi european, stau ascunşi ca nişte şobolani, ca să dea amenzi şi să penalizeze românii, având salarii din banii noştrii ai românilor. Iar în fiecare săptămană auzim ştiri cum sunt reţinuţi , anchetaţi pentru mită, şpăgi şi abuzuri", a scris deputatul PSD Cătălin Rădulescu pe Facebook.

 

După apariția criticilor, acesta și-a șters postarea.

 

 

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu are 40 de sancțiuni aplicate de poliția rutieră în ultimii ani, dintre care 3 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

 

 

Comentarii Facebook