Gigi Becali LIBER: Cum i-a vrăjit pe judecători

 

Gigi Becali a apărut în fața completului de judecată și a pledat pentru eliberarea lui. Decizia va fi luată în cursul acestei zile. 

 

A fost cea mai folositoare perioadă din viaţa mea. Nu pentru lucruri lumeşti, ci pentru o mare bogăţie spirituală. Am citit foarte mult. În temniţă am învăţat. M-am înălţat. Ceea ce am scris eu intră la articolul 67, sunt lucrări ştiinţifice. Sunt lucrări făcute cu inimă, suflet şi sânge. Trăirile mele din temniţă şi tot ce am învăţat. Eu nu citeam înainte, aici am citit foarte mult”, a fost răspunsul lui Gigi Becali pentru procurorul care l-a acuzat că lucrările sale nu sunt de natură ştiinţifică, conform romaniatv.net.

 

Emoţiile de azi nu le-am avut niciodată, nici când am fost condamnat. Am o cartea şi în ea mulţumesc judecătorilor şi procurorilor care m-au condamnat", a explicat Gheorghe Becali. "Am fost omul nepotrivit la locul nepotrivit. Am dat nişte bani la bodyguarzi să răscumpere maşina. Ei i-au prins pe hoţi. Eu i-am invitat la un whisky şi o cafea. Nu trebuia să dau la un bodyguard de 1,90 m şi plin de muşchi, trebuia să îi dau la Poliţie. Eu sunt om care sechestrez persoane? Cei care au sechestrat sunt liberi”.

 

Gigi Becali a fost condamnat în mai 2013 la trei ani de închisoare cu executare, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN și în cel de sechestrare de persoane.

Comentarii Facebook