Gigi Becali a făcut scandal la Jilava. S-a luat la ceartă cu alt deținut


Gigi Becali a fot mutat recent la penitenciarul Jilava, pentru perioada în care are procese, unde a provocat un scandal monstru după o ceartă cu senatorul Cătălin Voicu, închis și el la același penitenciar.


"Gigi Becali canta pana tarziu in noapte muzica religioasa, se aude in toata puscaria. Atunci cand a cantat in masina muzica religioasa dupa ce Steaua castigase un meci important a fost nimic in comparatie cu ce recital face dupa gratii. Acum pune mai multa pasiune", au declarat sursele CANCAN. Potrivit acestora, nici Catalin Voicu nu este mai linistit noaptea. Fostul senator nu canta, insa sforaie destul de tare.

Becali și fostul senator, condamnat la 7 ani de închisoare pentru corupție, s-au întâlnit față în față și scandalul a pornit.

"Gigi a inceput sa-i reproseze lui Voicu ca sforaie prea tare si ca nu poate sa doarma din cauza zgomotului, camerele lor fiind apropiate. Finantatorul Stelei i-a cerut fostului senator sa se controleze si sa faca liniste noaptea. Catalin Voicu a luat foc in acel moment si i-a spus lui Becali sa-si vada de treaba lui. I-a reprosat acestuia ca face un zgomot infernal noaptea, atunci cand interpreteaza melodii religioase, si ca nici el nu poate dormi din aceasta cauza", au mai afirmat sursele Cancan.

DUpă aceste reproșuri au început să țipe unul la celălalt și să își arunce vorbe grele unul celuilalt.

Comentarii Facebook