Gabriela Firea susține că protestele din stradă sunt ilegale


Primarul Capitalei a declarat, luni, că manifestările din stradpă sunt ilegale și că la ele au partiticipat și oameni politici.

Un protest al cetăţenilor care au vrut să exprime o nemulţumire a fost confiscat de către reprezentanţii politici şi nu cred că este normal.(..) În orice democraţie votul cetăţenilor este sfânt şi nu poate fi modificat decât tot de cetăţeni, tot prin vot, nu prin dezinformări, nu prin manipulări, nu prin mitinguri neautorizate. Practic, oamenii politici care clamează atât de mult legalitatea şi care s-au aflat pe stradă au participat la o manifestare ilegală", a declarat Gabriela Firea, la România TV.

Circa 60.000 de romani au protestat duminică, 6 noiembrie, în marile orașe faţă de modificările aduse proiectului legilor justiţiei. Manifestanţii au scandat ”Justiţie, nu corupţie”, ”PSD, ciuma roşie", Nu vrem să fim o naţie de hoţi” sau ”Jos Guvernul”.

La protestul din București au participat fostul permier Dacian Cioloş, Vlad Voiculescu, fostul ministrul al Sănătăţii, iar la Cluj-Napoca deputatul USR, Emanuel Ungureanu.

Comentarii Facebook