Furt la POMPA de benzină: ”La un rezervor de 1000 de litri, pierdere de 250”

 

Un șofer a dat peste o situație absurdă la o pompă de benzină din Arad, fiind nevoit să sune la OPC. 

 

Pînă la urmă, rezultatul l-a lăsat fără grai: clientul a plătit 20 de litri, dar a primit numai 16. ”Aşa ceva nu e normal, 20 de litri, dar nu e 20, e sub, sub, uite aici, 2000”, scrie glsa.ro.

 

Benzinăria în care s-a înregistrat înşelătoria este poziţionată la intrarea în Arad, dinspre Deva. ”Am luat pompa, am încercat să alimentez, moment în care am auzit că nu merge ceva, au început să iasă aburi, am ţinut pompa în mînă şi fără să se întîmple nimic, a început să contorizeze, de la 7, 48l a devenit 7.50”, a spus Ioan Kiss.

 

Cînd şi-a dat seama că este înşelat, omul le-a cerut reprezentanţilor benzinăriei explicaţii, însă verificările care ar fi trebuit să se facă imediat, au fost făcute după îndelungi negocieri şi numai contra-cost. "Atitudinea nu a fost corespunzătoare, am cerut etalonul, au început să îmi explice că e închis, că trebuie să plătesc ce se pune în etalon, am acceptat. Am plătit şi ce am încercat să alimentez. Mi-au adus un etalon după jumătate de oră, dar era plin de praf, am alimentat, în loc de 20 de litri, aproximativ 16 litri. Pe ecranul etalonului nu se vedea nimic, deci estimăm. Nu mi se pare corect, la un rezervor de 1000 de litri, să fie 25%, e o pierdere de 250 de litri".

 

Imediat omul a sunat la 112, apoi la OPC, astfel că la faţa locului au ajuns şi autorităţile.

Comentarii Facebook