National/International

Funcții noi pe Facebook Messenger pentru Valentine's Day. Ce surprize primesc îndrăgostiții

  

Facebook a luat decizia de a actualiza aplicația Messenger cu o serie de funcții speciale, destinate celor care activează statusul ”in a relationship”, pe rețeaua de socializare.

Astfel, apabilităţile noi vor apărea doar pentru cei care activează o relaţie începând de astăzi şi vor rămâne active de acum înainte. Totuşi, natura acestora sugerează că sunt îndreptate către un public mai tânăr, care foloseşte aplicaţia de mesagerie în stilul Snapchat.

În momentul în care doi utilizatori îşi setează statusul relaţiei, aceştia primesc o notificare pe Facebook Messenger care deschide un chat nou între ei. Noile funcţii includ un „duş cu inimioare” pe care îl poţi trimite ca animaţie pe ecranul celuilalt, în timp ce reţeaua va îndemna utilizatorii să folosească funcţiile dedicate pentru personalizarea ferestrei de chat precum text personalizat, un emoji dedicat discuţiei şi o poreclă. Nu în ultimul rând, în listele de prieteni în tab-ul „activ” cel sau cea cu care eşti într-o relaţie va apărea întotdeauna pe primul loc, scrie go4it.ro.

Nu în ultimul rând, Facebook Messenger a primit şi câteva filtre noi în Messenger Camera, cu tematică de Valentine’s Day. Capabilităţile camerei sunt disponibile atât pentru realizarea de fotografii pe care să le poţi trimite, pentru Stories, cât şi pentru chat video în timp real.

14-2-2018, 10:54
36 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din National/International

2088 vizualizări
21-6-2018, 21:46
Dăncilă, declarație halucinantă, după sentința lui Liviu Dragnea» Vezi tot
493 vizualizări
21-6-2018, 21:37
Jandarm, către filosoful Şora: Mişcă-te mai încolo, moşule» Vezi tot
182 vizualizări
21-6-2018, 10:37
Societatea civilă este AGRESATĂ de Jandarmi! Ce a pățit patronul unei firme IT - FOTO» Vezi tot
107 vizualizări
20-6-2018, 16:21
Jurnaliști agresați în Parlament de deputații care îl păzesc pe Dragnea - VIDEO» Vezi tot
68 vizualizări
20-6-2018, 16:42
Imagini cu autoturismul care a explodat la începutul lunii - VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?