FOTO / VIDEO: Accident GRAV pe Autostrada Soarelui: 4 morți și zeci de răniți

 

UPDATE (20.00)

 

Ministerul Sănătăţii a anunțat că unul dintre răniţii internaţi la Spitalul Floreasca în urma carambolului de pe Autostrada Soarelui a murit, sâmbătă seară, fiind vorba de o femeie. Numărul persoanelor decedate a urcat la patru.

 

13 răniţi în carambolul produs pe Autostrada Soarelui au fost transportaţi, iniţial, la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, nouă victime au ajuns la Spitalul Floreasca, iar alte cinci primesc îngrijiri la Spitalul Pantelimon. Alte cinci victime au fost transportate la Spitalul Universitar, patru răniţi au ajuns la Spitalul Elias, trei la Spitalul Sfântul Ioan şi alţi doi la Spitalul Grigore Alexandrescu.

 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu-Gară a deschis un dosar penal cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în cazul accidentului în lanţ produs pe Autostrada Soarelui.

 

-------------------------------- 

UPDATE

 

Trei persoane au murit și circa 50 au fost rănite în urma unui accident în lanț care a avut loc sâmbătă dimineața pe Autostrada Soarelui, în dreptul localității Lehliu-Gară, pe sensul de mers către Constanța.

 

Accidentul s-a petrecut la ora 8:42, fiind ceață densă.

 

Ar fi vorba despre două accidente, care s-au petrecut la o distanță de 10 - 15 metri unul de celălalt. Un martor ocular a relatat la Digi24 că nu se circula cu viteză mare, lumea era conștientă că era ceață. S-a ajuns la un carambol în momentul în care un șofer a ieșit dintr-o parcare, a relatat martorul.

 

Un tir a reușit să evite primul carambol și a frânat la timp, dar s-a produs un nou carambol, în care a fost implicat și un microbuz. Două dintre victimele care au decedat se aflau în microbuz. ”Auzisem de accident prin staţie, că am staţie pe maşină. Am lăsat-o uşor, am pus avarie şi când am ajuns aici am avut parte de nişte imagini macabre. (...) Este la un moment dat un Logan alb. Grupul acela de maşini, cei de acolo au avut zile pentru că în spatele Loganului a reuşit să oprească un tir. Aici este numai o parte a accidentului. În spatele tirului a intrat un microbuz, am înţeles că sunt vreo doi morţi în acel microbuz. Iar în spatele microbuzului, la rândul lui a fost lovit de încă vreo 2-3 maşini”, a povestit Florin Vlădescu.

 

Raed Arafat a anunțat că sunt trei morți și în jur de 50 de persoane rănite.

 

------------------------- 

Un accident grav de circulație s-a produs, sâmbătă dimineața, din cauza ceții pe Autostrada Soarelui, A2.

 

Accidentul în lanț a avut loc în apropierea localității Lehliu. La prima vedere, accidentul este unul extrem de grav, transmite Realitatea TV.

 

Au fost chemați la fața locului pompierii din Călărași și cei din București.

 

Intervin la această oră cel puțin 4 autoutilitare de descarcerare, una din Călărași și trei din București

 

Accidentul s-a petrecut la km 67 pe sensul de deplasare spre Constanța, au declarat oficialii Infotrafic din Poliția Română.

 

Nu se știe dacă sunt persoane în stare gravă sau sunt și morți.



Comentarii Facebook