Fost jurnalist clujean la Munchen: Sunt mii la coadă. Oamenii merg în Praga să voteze

 

Fostul jurnalist din Cluj Radu Neag, mutat la Munchen, a relatat pe pagina lui de Facebook care este starea de spirit în capitala Bavariei. 

 

Radu Neag a votat, dar mulți stau la o coadă uluitoare. ”10.00 AM: am intrat. Au votat pana acum 750 de persoane. Mai sunt peste 4500”, a scris Radu Neag.

 

Clujeanul stabilit la Munchen a scris că mulți români din Germania merg să voteze la Praga. ”Coada mare din München ii face pe multi romani sa mearga la vot in... Praga. E la 4 ore distanta. Asa arata determinarea”, a mai adpugat Radu.

 

El are și un mesaj pentru români: ”In urma cu cativa ani nici mie nu imi pasa prea tare. Mi-am schimbat parerea cu timpul. Conteaza. Fiecare. Dragi prieteni nehotarati de acasa, schimbarea nu va veni din Paris, Roma, Madrid sau München, asa cum n-au venit nici americanii atunci cand romanii ii asteptau. Trebuie schimbata aceasta mentalitate tipic romaneasca. Trebuie actionat, nu stat si asteptat. Nu o sa schimbe nimeni, nimic, in afara de voi. Conteaza doar sa vreti. Noi vrem pentru voi de la mii de kilometri distanta. Stand chiar si la coada”.


Vezi AICI imagini video.

Comentarii Facebook