Floarea Leonida, gimnasta porno criticată DUR de o campioană a României!

 

Gimnastă româncă, cea care se prostituează într-un bordel din Germania, a fost dur criticată de Gabi Szabo pentru ceea ce face.

Deşi Floarea Leonida susţine că aceasta era singura metodă de a se descurca în viaţă, Gabriela Szabo, osta mare campioană olimpică, mondială şi europeană, în prezent vicepreşedinte al FR Atletism susţine că "Unii refuză munca"

În prezent Szabo coordonează un program de reconversie profesională prin care foştii sportivi sunt ajutaţi să-şi facă un rost.

"Nu ştiu de ce se susţine ideea că nu ar exista un proiect pentru reconversia lor profesională. El există şi chiar eu îl coordonez! Acesta a fost iniţiat de Comitetul Olimpic Internaţional tocmai în ideea de a-i ajuta pe sportivi să se integreze în viaţa de zi cu zi, după ce-şi încheie activitatea de mare performanţă", a spus Gabriela Szabo potrivit Libertatea.

De asemenea, Szabo motivează că România a mai avut parte de asemenea cazuri, motiv pentru care a declarat următoarele: "Unii refuză munca! Am avut un caz, tot al unei gimnaste, nu vreau să-i dau numele, pe care am ajutat-o ca, prin acest proiect, să-şi găsească un loc de muncă. O multinaţională a dorit să o angajeze, oferindu-i, pentru început, un post la recepţie. După două zile fata a plecat, spunând că nu poate să facă acest lucru. Sportivii trebuie să înţeleagă că pentru a performa într-o companie trebuie să parcurgă anumite etape", a mai adăugat Gabriela Szabo.

Comentarii Facebook