Fiul lui Sylvester Stallone, găsit mort în locuinţa sa - FOTO


Fiul lui Sylvester Stallone, Sage, 36 de ani, a fost găsit mort vineri în domiciliul său de la Hollywood, titrează presa americană.

Sage Moonblood Stallone a jucat rolul fiului lui Rocky Balboa în filmul "Rocky V". Avocatul său George Braunstein a declarat că nu își explică cele întâmplate, mai ales că tânărul actor avea proiecte in derulare.

"Am primit o veste teribilă prin telefon, în urmă cu câteva ore, atunci când gardianul imobilului a deschis uşa şi l-a descoperit", a declarat acesta pentru NBC4.

"Sylvester Stalone este profund afectat din cauza durerii provocate de dispariţia subită a fiului său, Sage Stallone, care îl va marca pentru totdeauna", potrivit unui comunicat al agentului său, Michelle Bega. "Compasiunea şi gândurile sale se îndreaptă spre mama lui Sage, Sasha, prima soţie a vedetei din seria Rocky. Sage era un tânăr formidabil şi foarte talentat".

Presa amenricană scrie că fiul lui Sylvester Stallone ar fi murit în urma unei supradoze de medicamente, dar nu se știe dacă a fost un accident sau nu, scrie Mediafax.ro.

 

Comentarii Facebook