Facebook introduce o nouă opțiune. Ce se va întâmpla cu pozele de profil



Facebook a implementat de curând o nouă funcție pentru a prefeni furtul pozelor de profil ale utilizatorilor rețelei sociale.

Compania a lansat doua noi optiuni, care vor fi disponibile pentru inceput in India. Noile setari se numesc "profile picture guard" si "profile picture design" si sunt concepute sa previna preluarea neautorizata a pozelor de profil, problema care apare mai ales la utilizatorii din India, scrie Mashable, citat de yoda.ro.

Astfel, dupa setarea "profile picture guard", va fi practic imposibil ca altcineva sa descarce poza de profil, sa dea share sau sa o trimite ca mesaj pe Facebook unei alte persoane.

Totodată, noua opțiune ii va impiedica pe utilizatori sa faca printscreen la pozele de profil, insa aceasta masura de securitate va functiona la inceput numai pe dispozitivele Android.

Reprezentanții Facebook susțoin că ”profile picture design” va adăuga o emblemă pozei de profil, marcându-se faptul că imaginea este protejată de copiere, astfel încât să descurajeze preluarea neautorizată.

Comentarii Facebook