Facebook introduce noi schimbări. Ce o să îți apară în News Feed



Facebook va implementa noi schimbări, în curând, în ceea ce privește algoritmul de afișare a conținutului în News Feed.

Potrivit Go4it, vor avea prioritate postările prietenilor şi ale membrilor familiei, în defavoarea conţinutului publicat de companii şi publicaţii prin intermediul Facebook Pages.

Astfel, marea majoritate a postărilor din partea de sus a fluxului vor fi cele ale persoanelor pe care le cunoaștem.

Comapania a oferit și o explicație a modului în care sunt alese persoanele.În primul rând, un utilizator va vedea conţinutul de la toate persoanele pentru care a activat funcţia „See First”, dar şi de la utilizatorii cu care a interacţionat mai mult de-a lungul timpului prin diferite căi (Like, Share, Comment).

Dacă îţi plac pozele surorii tale, vom începe să publicăm postările ei mai aproape de începutul fluxului”, a explicat Adam Mosseri, vicepreşedinte Facebook.

În medie, de fiecare dată când o persoană intră pe Facebook, pe flux sunt 1.500 de actualizări (texte, imagini, videoclipuri) noi, apărute după ultima vizită pe reţeaua de socializare. Reţeaua de socializare alege aproximativ 300 care sunt afişate.

Totodată, în ceea ce priveşte conţinutul publicat de companii şi publicaţii, acesta va fi prioritizat în funcţie de cât de informativ şi distractiv este. Astfel, dacă ai dat „Like” la o mulţime de articole despre o anumită celebritate în trecut, Facebook va considera că acele postări sunt informative pentru tine şi îţi va oferi mai multe. De asemenea, dacă îţi plac clipurile Facebook Live, vei vedea mai multe la începutul News Feed-ului.

Comentarii Facebook