Miercuri 24 Aprilie

Facebook a lansat cea mai utilă aplicație a sa de până acum. Vezi cum îți ”transformă” smartphone-ul VIDEO



Cei de la Facebook a pregătit le-au făcut o serie de surprize utilizatorilor în ultima perioadă, precum apelurile VoIP și modificările privind informațiile primite în newsfeed, însă aceștia au lansat și o nouă aplicație extrem de interesantă.

Facebook Hello este cea mai recentă aplicație lansată de rețeaua de socializare și este menită să îți înlocuiască ecranul de afișaj apărut când cineva vă sună, cu unul inteligent.

Este foarte simplu de instalat, iar partea de configurare este aproape inexistentă. Nu face decât să vă afişeze informaţii. Dacă cea mai mare parte din contactele voastre are numărul de telefon trecut pe Facebook, se realizează o conexiune intrinsecă între cele două. Astfel, pe lângă o imagine de avatar de actualitate, când sunteţi sunat, vedeţi unde lucrează apelantul, adresa exactă şi unde a fost la şcoală sau când a fost născut, scrie playtech.ro.

Aplicația vă permite să și blocați apelurile venite de la anumite numere și vă arată de câte persoane a mai fost blocat apelantul respectiv.

De asemenea, făcând parte din suita de aplicații Facebook, dacă doriți să căutați o anumita persoană sau un anumit local, puteți folosi motorul de căutare al rețelei de socializare. Totodată puteți accesa direct aplicația de messenger pentru a-i trimite un mesaj, dacă nu doriți să apelați persoana respectivă.

Momentan, Facebook Hello este disponibil pentru descărcare pe Google Play doar în câteva țări, însă cel mai probabil în viitorul foarte apropiat va fi disponibilă pentru download și în România.

Comentarii Facebook