National/International

Explicația halucinantă a preotului Pomohaci

   

Preotul Cristian Pomohaci a fost exclus din biserică, dar acum s-a decis să conteste decizia, cu toate că nu a adus nicio dovadă care să arate că este nevinovat. 

 

Cristian Pomohaci a fost caterisit la finele lunii iulie și acum susține că va aduce dovezi în apărarea lui. 

 

Pomohaci a spus ca acea caseta in care se spunea ca ar fi facut avansuri unui tanar a fost o inscenare si nimic din ce s-a prezentat nu era adevarat! Mai mult, a mers pe ideea ca in toate inregistrarile, el apare imbracat si daca, Doamne fereste, a fost foarte apropiat de un barbat si l-ar fi atins vreodata involuntar, lucru care jura ca nu s-a intamplat, asta nu inseamna ca ar fi facut sex! Preotul a spus ca este nevinovat si, pana la urma, timpul va demonstra ca el este doar o victima”, au dezvaluit persoane din anturajul preotului, conform kanald.ro.

 

Între timp, Parchetul Instantei Supreme îl cercetează pe Cristian Pomohaci pentru că ar fi incercat sa corupa sexual un adolescent de 17 ani.

24-8-2017, 13:50
62 vizualizări
3 comentarii
georgian25-8-2017, 11:43
Unde-i prezumtia de nevinovatie? Cica "nu a adus nicio dovadă care să arate că este nevinovat"!?!?! Pai in orice tara civilizata cei care acuza trebuie sa aduca dovezi! Si nu, o inregistrare care poate fi contrafacuta de oricine cu acces la un PC nu reprezinta o dovada! Sa vina "minorul corupt" si parintii acestuia sa depuna plangere daca s-a intamplat ceva! Dar nu o sa se intample asta pentru ca astfel ar iesi la iveala inscenarea si tentativa de denigrare a parintelui Pomohaci!
clujean25-8-2017, 12:44
Doamne ce naiv esti! Popa asta contraataca pentru ca altfel nu il mai cheama nici dracu' la cantari. Ti-ai pus intrebarea de unde pana mea are asta atatea apartamente in Cluj ?????????????
Popo Vici24-8-2017, 17:12
Sper ca pana la urma sa-l puna sub acuzare parchetul si sa il condamne judecatorii, apoi poate merge linistit sa slujeasca si sa spele ciocane la Gherla.
Macarde avea demnitatea sa stea o perioada retras, da el canta, contesta, lacomia costă popo...

Cele mai citite ştiri din National/International

35 vizualizări
21-1-2018, 9:41
Ce scrie presa internaţională despre protestul de sâmbătă de la Bucureşti» Vezi tot
33 vizualizări
18-1-2018, 8:45
Povestea primei femei ministru din România: studii la Harvard şi a deschis prima clinică de neurochirurgie din ţara noastră» Vezi tot
21 vizualizări
21-1-2018, 11:07
Violență extremă la protestul de sâmbătă. Un jandarm a început să lovească oamenii VIDEO» Vezi tot
10 vizualizări
19-1-2018, 8:23
Iohannis e foarte lent în vorbire! Calculatorul Europa FM l-a scos din emisie după o pauză lungă» Vezi tot
8 vizualizări
7-12-2017, 16:36
”Îndreptar de Spovedanie”: Vezi lista celor 177 de păcate Ortodoxe» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?