Experiență de groază a unui român la KFC: ”M-a izbit un miros puternic de hoit” FOTO


Un bărbat a avut parte de o experiență extrem de neplăcută când a mers să mănânce de la un restaurant fast-food.

Deși recunoaște că nu consumă des mâncare fast-food, un bucureștean a mers să mănânce la un restaurant KFC, însă când a primit ceea ce comandase a simțit un miros foarte neplăcut.

"Buna ziua, desi mananc foarte rar produse fast food, am intrat totusi ieri la restaurantul KFC din Piata Romana. Am comandat 2 bucati de pui, o salata de varza si un meniu Twister.Toate bune si frumoase pana am ajuns la a doua bucata de pui (prima a fost ok). Cum am muscat din ea, m-a izbit un puternic miros de hoit, iar aspectul din interior, dupa cum se vede si in imagine, era mai mult decat sugestiv.

Am si filmat, dar se pare ca nu am putut uploada acel filmulet pe aceasta pagina. Mi s-a spus ca nu am voie sa filmez si m-am conformat. Dar dupa ce am oprit camera, desi Dl. Adi a fost izbit realmente de mirosul puternic emanat de puiul KFC, m-a intrebat daca celalata bucata de pui a fost buna. Cand i-am confirmat, a spus: - Vedeti inseamna ca sunt bune, nu are cum sa fie stricata!", a scris bărbatul pe pagina de Facebook a celor de la KFC.

Reprezentatii KFC i-au răspuns bărbatului, tot pe Facebook, promițând că vor demara o anchetă privind situația semnalată.

Comentarii Facebook