Elevii și studenții cu drept de vot merg gratis cu trenul, de alegeri. Cum își pot lua biletele



Toți elevii și studenții cu drept de vot au parte de transport gratuit, cu trenul, din localitățile în care studiază către cele de domiciliu și retur, cu tren Regio și InterRegio, clasa a II-a, în perioada 8-12 decembrie.

Conform CFR Călători, biletul de călătorie se eliberează de la casele de bilete ale stațiilor de cale ferată și agențiilor de voiaj, în baza actului de identitate și a carnetului de elev/student vizat pentru anul şcolar/universitar în curs, sau a adeverinței care atestă calitatea de elev/student, fiind obligatorie procurarea în acelaşi timp a biletului atât pentru dus (spre localitatea de domiciliu) , cât și pentru întors (dinspre localitatea de domiciliu). Călătoria de întoarcere se va efectua în zilele de 11 sau 12 decembrie.

Precizăm că legitimaţiile de călătorie eliberate în condiţiile OUG 89/2016 nu dau dreptul la modificarea contractului de transport (amânare, anticipare, întreruperea călătoriei).

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să sune la numerele de telefon 021/9521.

Comentarii Facebook