Eleva dispărută de la Sfântul Sava voia să se călugărească

 

IULIA CRISTINA IONESCU, eleva dispărută de la Colegiul ”Sfântul Sava”, ar fi vrut să se călugărească.

 

Ea i-a transmis acest mesaj duhovnicului ei care a fost audiat de poliție. El a prezentat anchetatorilor conţinutul unui mail în care fata de 15 ani îl anunţa că doreşte să se călugărească, potrivit unor surse din Poliţie.

 

Potrivit Mediafax, preotul parhoh al Bisericii "Sântul Nicolae" Militari, Visarion Alexa, le-a spus polițiștilor că eleva intenţiona să urmeze ”o viaţă monahală”.

 

Anchetatorii au făcut deja o adresă către Patriarhia Română pentru a se verifica dacă eleva a ajuns la vreuna dintre mănăstirile din ţară.

 

Poliţiştii au reușit să determine traseul fetei. Ea a fost filmată de camerele din zona staţiei de metrou Eroilor, unde fata s-a despărţit de mama ei, miercuri, în jurul orei 12.00, urmând să meargă la şcoală.

 

Verificările au stabilit că fata și-a vândut telefonul mobil, un I Phone 5, şi lănţişorul din aur. Cel care le-a cumpărat a spus că le-a revâdut unei alte persoane.

 

Anchetatorii au mai dezvăluit că fata este foarte credincioasă şi a intenţionat să fugă de acasă la 12 ani, însă a fost oprită atunci de duhovnicul ei.

 

Mama IULIEI CRISTINA IONESCU primea de fiecare dată un sms de la fiica ei atunci când aceasta ajungea la şcoală, însă miercuri acest lucru nu s-a mai întâmplat, potrivit surselor citate.

 

Minora dispărută se numeşte Ionescu Iulia Cristina, este în vârstă de 15 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,67 m, greutate 50 kg, faţă ovală, ten de culoare deschisă, ochi verzi, păr şaten închis lung şi drept, bărbie rotundă. La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni negri, cămaşă albă, pulover mov, scurtă neagră cu nasturi aurii şi ghete negre”, se arată în comunicatul poliției.

Comentarii Facebook