Miercuri 24 Aprilie

Drama acestei femei e TERIBILĂ! A avut o viață normală și după naștere au început problemele - FOTO

 

Libby Huffer are 44 de ani și după ce a născut viața i-a devenit un calvar.

 

Femeia a fost diagnosticata cu neurofibratoza, o boala care duce la aparitia a numeroase tumori pe suprafata corpului, informeaza Dailymail.co.uk.

 

Până în adolescență Libby a dus o viață normală, dar apoi au început sa ii apara mai multe umflaturi pe pielea corpului. Colegii de școală făceau glume rautacioase pe seama ei, astfel că ea a devenit tot mai retrasă. 

 

Lucrurile s-au inrautatit dupa ce a nascut si a devenit mama. Medicii au încercat să extirpe turmorile, dar acestea au crescut ca număr, ajungând acum la 6.000.

 

Copiilor mei le spun ca m-au sarutat ingerii si de asta arat asa. Ei nu imi spun nimic, dar restul oamenilor nu isi pot da seama care este boala mea, asa ca sunt nevoita sa le explic. Tumorile de pe spate sunt cele care imi cauzeaza cele mai mari dureri, iar de multe ori imi este foarte greu sa adorm noaptea. In prezent urmez 13 tratamente medicamentoase. Toata viata mea am fost aratata cu degetul, iar atunci cand ies in public prefer sa ma acopar cat mai mult. Mi-as dori sa vina ziua in care sa nu mai fiu nevoita sa imi fac grij de felul in care arat sau sa ma gandesc cu ce sa ma imbrac, pentru a-mi acoperi tumorile”, a spus Libby Huffer.

 

<iframe width="600" height="415" src="https://www.youtube.com/embed/m0JOOFZrk9I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Comentarii Facebook