Dr Oz: Cele mai puternice solutii din mancare pentru cele mai mari probleme de sanatate

 

Cu totii ne dorim sa avem o sanatate de otel. Iar, potrivit celebrului Dr. Mehmet Oz, acest lucru se obtine printr-o dieta sanatoasa.

 

Pe langa cele 8 pahare de apa pe zi si 25 de grame de fibre, iata si alte sugestii din partea lui dr. Oz pentru a rezolva cele mai mari probleme de sanatate.

 

Alimente pentru o inima sanatoasa

 

Alimentele bogate in omega 3 sunt cele mai bune pentru inima. Somonul, nucile si alunele sunt surse excelente de omega 3. Pastrati alunele si nucile in frigider pentru a nu se oxida. De asemenea, usturoiul si ceapa sunt foarte bune pentru mentinerea sanatatii inimii.

 

Si, daca tot vorbim de inima, nu putem trece cu vederea vinul rosu. Insa de ce este vinul rosu mai sanatos decat cel alb? ”Vinul rosu contine resveratrol un antioxidant foarte puternic care s-a demonstrat a fi bun pentru inima”, spune Dr. Oz.

 

Cafeaua, Alzheimerul si Parkinsonul

 

Multi oameni vor fi bucurosi dupa urmatoarea remarca facuta de Dr. Oz – cafeaua este buna pentru sanatatea ta, consumata in cantitati moderate.

 

Cafeaua, conform mai multor studii, reduce riscul de a dezvolta cancer la ficat si lupta impotriva simptomelor date de Alzheimer si Parkinson. ”Sunt mai multe locuri in care cafeaua poate juca un rol. Motivul pentru care are si un renume prost este cauzat de efectele secundare, spre exemplu, migrenele si palpitatiile la inima. Insa daca nu ai astfel de probleme cafea este de un real ajutor”. Mai mult, cafea este buna si pentru miscarile intestinale.

 

Citeşte mai mult pe Sfatulpărinţilor.ro

Comentarii Facebook