Dosarul morții șefului Hexi Pharma a fost închis! Care este verdictul final



Procurorii au închis dosarul morții lui Dan Condrea, fostul patron al firmei Hexi Pharma, compania acuzată că producea dezinfectanți diluați pentru spitale.

Astfel, în urma cercetărilor, procurorii au ajuns la concluzia că omul de afaceri s-a sinucis.

Conform acestora, accidentul s-a produs în condiții de vizibilitate bună, carosabilul fiind uscat, fără denivelări sau obstacole pe direcția de deplasare. Totodată, nu s-au constat urme de frânare sau alte urme care ar fi putut sugera că Dan Condrea ar fi încercat să evite impactul.

”S-a constatat că accidentul rutier a avut loc pe DJ 101, la Km 2+500, pe drum în aliniament. Autoturismul a fost găsit răsturnat pe partea dreaptă, în afara părții carosabile, pe sensul de mers dinspre satul Tamași către oraşul Buftea, la o distanță de circa 7 metri de partea carosabilă. La fața locului s-a constatat prezența urmelor de rulare, cu o traiectorie oblică spre dreapta, în lungime de 53,2 m, poziționate pe acostament și spațiul verde, pe sensul de mers Tamași-Buftea. În zona în care a avut loc evenimentul rutier, la momentul respectiv, nu se aflau alte autovehicule în deplasare sau staționare”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă ÎCCJ.

Concluzia procurorilor este că autoturismul - fără a avea defecțiuni la sistemul de frânare ori direcție, având o viteză de peste 100 Km/h şi fără a i se acţiona sistemul de frânare - a intrat în coliziune cu obstacolul ca urmare a acțiunii șoferului, care a schimbat direcția de deplasare rectilinie înspre marginea carosabilului, deși era evident că manevra determina un accident grav și iminent. Prin urmare, Dan Condrea a murit în urma unui act suicidal, conform realitatea.net.

Dan Condrea s-a stins din viață la 22 mai în urma unui grav accident rutier care a avut loc pe drumul care leagă localitățile Buftea și Tamași, din județul Ilfov. Aflat la volanul unei mașini, acesta a intrat cu viteză în copacii de pe marginea șoselei.

Comentarii Facebook