Donald Trump scos de pe scenă de agenți ai Serviciilor Secrete. Un bărbat a strigat ”Armă!”



Donald Trump a fost scos de pe scenă de doi agenți ai Secret Service, în timpul unui miting înainte de alegerile electorale din SUA, desfășurat la Reno, în statul Nevada.

Astfel, două gărzi de corp l-au prins pe Trump de umeri și l-au dus rapid în culise. Alţi agenţi au sărit pe un bărbat din primul rând al publicului. Acesta a fost ulterior reţinut de poliţie, potrivit realitatea.net.

Trump a revenit pe scenă după câteva minute și și-a continuat discursul. "Nu vom fi opriți niciodată", a afirmat republicanul. "Nimeni n-a spus că va fi ușor. Vreau să mulțumesc Secret Service", a mai declarat Donald Trump.

Potrivit unui comunicat publicat imediat după incident, acesta a mulţumit Serviciului Secret pentru reacţia rapidă şi profesionistă, precum şi miilor de oameni prezenţi, pentru susţinerea incredibilă".

Totodată, un alt comunicat, al Secret Service, afirmă că incidentul a fost declanşat de un individ aflat chiar în faţa scenei, care la un moment dat a strigat "Armă!". Secret Service şi poliţia anchetează incidentul, deşi nu a fost găsită nicio armă asupra suspectului sau în imediata apropiere.

Comentarii Facebook