Doi părinți inconștienți! Poliția i-a fotografiat și a prezentat imaginile online - FOTO

 

Doi părinți, în stare de inconștiență, au fost fotografiați de poliție, iar imaginile au fost postate pe Facebook pentru a trage un semnal de alarmă.

 

Imaginile au fost surprinse de poliţia din localitatea americană East Liverpool. Un cuplu bănuit că s-a drogat cu heroină zăcea fără cunoştinţă în maşină, iar un băieţel era pe locul din spate. ”Credem că e necesar să arătăm cealaltă parte a acestui drog oribil. Simţim nevoia să fim vocea acestor copii prinşi în această încurcătură oribilă. Copilul nu poate vorbi pentru sine, dar sperăm ca această poveste să convingă un adult să se gândească de două ori înainte să se injecteze cu această otravă când are în grija sa un copil”, este mesajul poliţiştilor. 

 

Mașina în care se afla respectiva familie a fost văzută de o patrulă a poliţiei mergând haotic pe stradă. Șoferul a frânat în ultimul moment înainte de a se opri într-un autobuz şcolar. Cel de la volan a fost acostat de poliție și nu mai putea vorbi inteligibil. Acesta avea capul căzut, iar femeia de lângă el era fără cunoştinţă.

 

Bărbatul a încercat să motiveze că o ducea pe femeie la spital, înainte de a încerca să fugă cu maşina. Reacţiile îi erau încetinite, astfel încât că poliţistul a reuşit să îi ia cheile. Atunci poliţistul l-a observat pe băieţelul de 4 ani pe scaunul din spate, scrie AOL News, citat de realitatea.net. 

 

Cei doi adulţi au fost duşi la spital unde au fost trataţi pentru supradoză de heroină şi sunt acuzaţi de o serie de infracţiuni, în timp ce micuţul -fiul şoferului- este în grija autorităţilor.

Cei care au văzut imaginile au criticat modul în care a procedat poliția (Vezi galeria foto). 

Comentarii Facebook