Dieta cu vișine: Cum să scapi de grăsimea abdominală în 7 zile


Vișinele sunt mai mereu ignorate în această perioadă în favoarea cireșelor, însă acestea au proprietăți extrem de benefice organismului și te pot ajuta chiar să slăbești.

Sunt pline de vitamine si minerale care te ajuta sa te mentii frumoasa si sanatoasa. In plus, visinele te pot ajuta si in lupta contra excesului de grasime din corp, in special din zona abdominala. Iata cum obtii o burtica sexy cu ajutorul visinelor, in numai 7 zile.

Include si tu visinele in cura de slabire si te vei putea bucura de efectele lor in numai o saptamana. Aceste fructe mici si acrisoare ajuta la eliminarea toxinelor din corp, iti regenereaza tesuturile si te scapa de grasimea nedorita din organism.

Motivul pentru care visinele sunt atat de bune in dieta tine de antioxidantii numiti antociani, cei care dau culoarea fructului. Fibrele te ajuta sa ai o digestie sanatoasa, in timp ce vitaminele iti aduc diverse alte beneficii. In plus, visinele contin putin zahar, dar sunt bogate in potasiu, un mineral care arde calorii si iti ofera energie.

In dieta de o saptamana vei avea nevoie in jur de doua, trei kilograme de visine. Regimul trebuie sa fie asociat cu multe legume, carne de pui si de peste, cat mai sarac in grasimi si carbohidrati.

Dieta de 7 zile

Ziua 1

Mic dejun: un ou fiert, doua linguri de branza de vaci, o cafea cu lapte.

Pranz: supa de pui, o felie de paine, sote de fasole verde, 200 de grame de visine.

Seara: orez cu ciuperci, salata de sfecla, un pahar de 250 de mililitri de suc de visine.

Ziua 2

Mic dejun: trei linguri de branza de vaci, o felie de paine prajita, cafea.

Pranz: supa de legume, carne de peste la gratar, piure de cartofi (150 de grame), usturoi, 250 de grame de visine.

Sera: ghiveci de legume cu salata verde, o felie de paine, o prajitura cu visine confiate.

Continuarea pe ele.ro

Comentarii Facebook