Dieta cu suc de castraveți: Cum să slăbești rapid și sănătos


Castraveții te pot ajuta foarte mult să poți da jos kilogramele în plus pe timpul verii.

Acestia contin foarte putine calorii, foarte multe minerale si vitamine si foarte multa apa. In aceste conditii, nu este de mirare ca aceste legume verzi au devenit preferate de femeile din intreaga lume, care isi doresc sa slabeasca rapid, dar si sa isi detoxifieze organismul.

Dieta cu suc de castraveti are multe avantaje pentru tine, iar vara aceasta este momentul sa le descoperi pe toate!

Cum te ajuta dieta cu castraveti sa slabesti

Stii deja ca pentru a putea slabi este nevoie sa consumi un numar mai mic de calorii decat in mod obisnuit si sa arzi un numar mai mare, astfel incat depozitele adipoase sa se faca nevazute de pe solduri, coapse si abdomen. Ei bine, castravetii te ajuta din plin in demersul tau.

Stiai ca un catravete de marime medie are doar 40 de calorii, adica un numar infim, chiar si pentru o cura de slabire? In schimb, el contine calciu, magneziu, potasiu, fier si zinc, vitamine din complexul B, vitaminele A, C si E, la care se adauga fibre alimentare.

Castravetii pot fi consumati fie simpli, fie in salate proaspete, alaturi de alte legume. Insa si mai bine ar fi daca ai consuma castravetii sub forma de suc, pentru ca organismul sa asimileze mai repede substantele benefice, iar arderea caloriilor sa fie mai rapida.

Sucul de castraveti iti taie pofta de mancare

Anumite alimente suprima pofta de mancare. Este si cazul castravetilor. Datorita fibrelor alimentare si apei, ei iti potolesc rapid senzatia de foame si te ajuta sa te simti satula timp indelungat. De aceea, este indicat sa consumi suc de castraveti inainte de fiecare masa si in locul gustarilor din timpul zilei. Baut inainte de masa, sucul de castraveti te determina sa mananci mai putin si astfel sa acumulezi mai putine calorii la finalul zilei.


Citește mai departe pe ele.ro

Comentarii Facebook