Dezvăluirile lui Alexandru Arșinel despre ultimele zile din viața Stelei Popescu: Cine se așteaptă la așa ceva?



Partenerul de scenă al Stelei Popescu, actorul Alexandru Arșinel, a vorbit despre ultimele zile din viața regretatei artiste, despre care toată lumea spunea că nu are probleme de sănătate.

"Cine se aşteaptă la aşa ceva? Cine se gândeşte la aşa ceva? Toată lumea la unison a declarat că nu avea probleme medicale. S-a comentat ore întregi, toată lumea a afirmat că nu a avut probleme de sănătate, sau dacă a avut era o mare mincinoasă. Nu spunea nimic despre sănătatea ei", a spus Alexandru Arşinel, pentru Realitate aTV, la sosirea la teatrul de revistă Constantin Tănase, unde va fi depus trupul neînsufleţit al marii actriţe.

Arşinel nu îşi explică nici ce s-a întâmplat la gala recentă la care Stela Popescu părea să-şi fi pierdut luciditatea pentru un moment:

"Nu ştiu ce s-a întâmplat la gală, am rămas surprins să văd cum s-a rătăcit în discursul ei. Avea o inteligenţă extraordinară...cred că era în urma unui accident vascular, sau ceva. Ceva a incurcat-o".

Actorul a vorbit și despre ultima întâlnire cu Stela Popescu şi spune că nimic nu părea schimbat la ea:

"Marţi am vorbit cu ea, aveam o propunere de spectacol la Chişinău şi discutam despre repertoriu. Nimic nu mi s-a părut schimbat, dacă mi se părea, îi dădeam telefon lui Doina. Cei care au fost la întâlnire nu s-au gândit să cheme o salvare, un doctor. Nimeni nu s-a gândit. Este rezultatul unui accident, unei întâmplări nefericite...", a spus Alexandru Arşinel.

Comentarii Facebook