Dezvăluiri în cazul crimei de la metrou. Poliția a fost anunțată de tatăl primei fete, dar l-au trimis la plimbare

 

Autoarea crimei de la metroul bucureștean a încercat anterior să arunce în fața trenului o altă tânără. Tatăl acesteia a sunat la 112, dar a fost trimis la plimbare. 

 

Înainte de atacul mortal, suspecta a încercat să ucidă o altă fată, o tânără în vârstă de 20 de ani, la staţia de metrou Costin Georgian. Fata a opus rezistenţă atunci când femeia a încercat să o împingă în faţa trenului şi a reuşit să fugă. Nu a mers imediat la poliţie, ci s-a dus acasă şi le-a povestit părinţilor. Ulterior, în stare de şoc, a depus o plângere, scrie Mediafax.

 

Tatăl tinerei care a scăpat a fost împinsă la staţia Costin Georgian, dar a reușit să se salveze, povestește că a sunat la 112 la aproximativ o oră după incident, dar operatorul l-a sfătuit să ia mai întâi legătura cu angajații de la metrou.

 

Tatăl primei victime de la metrou, care din fericire a reuşit să se salveze, este şocat de reacţia autorităţilor. Bărbatul a povestit că înainte ca Magdalena Şerban să o ucidă pe Alina Ciucu, în aceeaşi seară, ea a încercat să îi ucidă fiica, în staţia Costin Georgian. Acesta a sunat la 112 în jurul orei 16.00 pentru a raporta ce s-a întâmplat, dar nu s-au luat măsuri, ci a fost trimis către angajații de la metrou.

 

Casiera de la stația de metrou l-a direcționat pe tatăl fetei către o secție de poliție. Tatăl și fiica au așteptat două ore la o secție de poliție din zona Unirii unde mai erau persoane cu sesizări, iar abia după aceea a sesizat tentativa de crimă.

 

E un şoc pentru toţi! Nenorocirea este că cei de la 112 sunt inconştienţi. Eu am sunat la 112 şi ei m-au trimsi la Costin Georgian să fac eu investigaţii ca părinte! Este posibil aşa ceva?”, a povestit bărbatul, la un post TV.

 

Tatăl primei victime s-a prezentat cu fiica lui la Poliţie. ”Poliţistul căruia i-am relatat întâmplarea nu a crezut povestea prima dată. Abia în jurul 19:00 am intrat să dăm declaraţii”.

 

În timp ce prima victimă a fost plimbată de la un polițist la altul, Magdalena Şerban a atacat din nou, în jurul orei 20:00, iar de această dată a reuşit să ucidă o tânără de 25 de ani.

 

Totodată, bărbatul a vorbit şi de reacţia oamenilor care se aflau pe peron în momentul atacului: ”Au sărit câţiva cetăţeni şi au întrebat-o: "Ce ai, doamnă? Ce ai cu ea?". Şi ea spunea: "Nu, că mi-a furat banii. Mi-a luat banii ca să se victimizeze". Şi atunci câţiva cetăţeni au întrebat-o: "I-ai luat tu banii?" Şi ea a spus: "Nu vă uitaţi cum arăt eu şi cum arată ea?" Ea arăta spre buzunarul ei şi spunea: "Mi-a luat banii, mi-a luat banii".

 

Prima victimă ar fi sportivă şi asta ar fi ajutat-o să se ţină tare pe picioare să reziste atunci când Magdalena Şerban a încercat să o împingă cu putere în faţa metroului.

Comentarii Facebook