Dezvăluiri despre Putin: Era alcoolist, îşi bătea soţia și și-a făcut lifting facial

 

Un documentar german de televiziune intitulat ”Putin bărbatul” relatează detalii neștiute despre viața președintelui Rusiei. 

 

”Putin bărbatul” a fost realizat de televiziunea germană ZDF şi prezentat săptămâna aceasta. Informațiile provin de la serviciile secrete, scrie The Telegraph. 

 

În acest documentar se vorbește despre activitatea lui Putin din anii '80, de la Dresda. El își bătea sistematic fosta soţie, pe Liudmila, mama gemenelor fostului cuplu, a relatat o secretară din birourile KGB din Dresda, care purta numele de cod "Lehnchen" şi care se împrietenise cu soţia lui Putin.

 

Putin era atunci un băutor înrăit, "era depresiv, gras, leneş şi dezamăgit", a mai spus Mahsa Gessen în documentarul despre viaţa ascunsă a lui Putin.

 

La viața lui Vladimir Putin au fost planificate cinci atentate. Unul a fost dejucat de britanici la Londra, unde au fost arestați doi suspecți.

 

Alte tentative de asasinare a lui Putin au mai fost la Moscova, Sankt Petersburg, Teheran (Iran) şi Baku (Azerbaidjan), precum şi unul în 1999, când Putin fusese numit prim-ministru în regimul preşedintelui Boris Elţîn. Acea tentativă ar fi fost provocata de lupta aprigă pentru putere între FSB - succesorul KGB- controlat de Putin şi o agenţie rusă de spionaj rivală.

 

Pentru că se teme de bătrânețe, Putin și-a făcut și operații estetice, în 2010. Serviciile secrete germane au bănuit atunci că petele albăstrii pe care le avea Putin sub ochi când a mers într-o vizită, în Ucraina, fuseseră cauzate de acea operaţie estetică. Purtătorul lui de cuvânt a explicat atunci că acele pete fuseseră provocate de luminozitatea televizorului.

 

Citește tot reportajul aici. 

Comentarii Facebook