Deputatul ”mitralieră”, Cătălin Rădulescu, susține că i-au furat mașina de 150.000 euro de lângă sediul SRI

 

Deputatul ”mitralieră”, Cătălin Rădulescu, a reclamat la poliție că hoți sofisticați i-au furat maşină, în valoare de 150.000 de euro.

 

Dimineaţă (marţi - n.r), la 10, veneam spre Parlament la comisia de anchetă şi eram cu telecomanda, şi când m-am îndreptat, am văzut că nu mai e maşina în faţă. Am crezut că am fost eu obosit seara şi poate am lăsat-o mai în stânga sau mai în dreapta, că aşa face orice om. M-am dus, m-am uitat, am văzut că nu e maşina. Atunci, mi-am dat seama că mi-a fost furată”, a declarat joi, Rădulescu, la Parlament.

 

Deputatul a sunat la 112, după care le-a trimis sms-uri ministrului de interne, Carmen Dan, şi preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

 

Am sunat la 112, i-am dat mesaj doamnei ministru (Carmen Dan - n.r) şi domnului preşedinte al Camerei Deputaţilor ca să le spun că, iată, în buricul Bucureştiului, lângă SRI şi lângă Parlament, se fură maşini. Doamna Carmen Dan nu mi-a răspuns, că e ocupată (...) Am dat mesaje ca să anunţ chestiunea asta, situaţia”, a mai spus Rădulescu.

 

Deputatul crede că furtul ar avea legătură cu modificările pe care vrea să le propună la legile justiţiei.

 

Poliţiştii mi-au spus că astfel de maşini, cu aceste sisteme, nu pot fi furate de hoţi ordinari şi îţi trebuie nişte sisteme sofisticate de calculatoare. Era cât pe ce să îmi fure şi semnăturile pe legile Justiţiei, numai că am avut aşa, o inspiraţie, mergând spre scara blocului, şi am zis să mai le iau, să mă mai uit un pic pe ele şi nu le-au putut lua. Deci de-asta îi şi rog pe hoţii profesionişti care mi-au luat maşina, să-mi aducă maşina, că legile sunt la mine”, a transmis Cătălin Rădulescu.

 

El susține că singura variantă în care maşina putea fi furată, era ca el să fie monitorizat timp de mai multe luni.

 

”Era o singură variantă ca să fie furată: numai dacă erai monitorizat non-stop o lună, două luni, şi dacă veneau cu un soft să fie pregătiţi, să ştie când ajungi, când pleci. Iar pentru această monitorizare, trebuie să ai o echipă foarte bine echipată, deci chiar aş vrea să-i văd pe hoţii ăştia aşa bine echipaţi, cu nişte softuri ca să îţi cloneze cheia. Nu prea sunt, ca să fie foarte clar pentru toată lumea. Bau-baul ăsta nu mai vreau să-l cred, (...) pentru că s-a întâmplat exact acum, când am venit cu modificări la legile Justiţiei”, a punctat Rădulescu.

 

Poliţia Capitalei a confirmat că a fost reclamat furtul maşinii.

 

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost suspendat în luna aprilie 6 luni din PSD, după ce a spus, în timpul protestelor împotriva adoptării OUG 13, că ar fi tras cu arma în manifestanți. ”Eu arma cu care am tras în timpul Revoluţiei am păstrat-o. Niciodată nu am vrut să o dau. O ţin acasă ca şi armă de panoplie, AKM-ul acela cu care am tras. Am certificat de colecţionar. Nu se foloseşte. O ţin pentru când, dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să tranforme cineva statul pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma şi să trag”, spunea Rădulescu.

Comentarii Facebook