Dana Nălbaru, disperată pe Facebook: ”E urgent. Mă ajută cineva?”

 

Dana Nălbaru a lansat un apel disperat pe Facebook, după ce băiatul ei a făcut febră foarte mare. 

 

”Un medic pediatru acum la Brașov, vă rog! E urgent. Mă ajută cineva? La urgențele de stat și privat nu ai acces decât într-o oră”, a scris cântăreața pe Facebook. 

 

Ulterior cântăreața a explicat ce s-a întâmplat: ”Mulțumesc tuturor pentru mesaje. Am primit câteva recomandări și numere de telefon. Kadri făcuse febra 40 și nu scădea de la antitermice așa că am fugit la Regina Maria. M-am dus acolo știind că au și spital. Nu știu ce părere au alții, dar eu cred că e ceva greșit când ți se spune să aștepți 45 de minute deși spui că ți-e copilul de 2 ani cu febră și se vede pe el că abia respiră... N-am putut aștepta minutele alea, îmi cer scuze doamnei de la recepție. Mulțumesc din nou pentru mesaje și ajutor”, a explicat Dana Nălbaru. 

 

Internauți i-au dat tot felul de sfaturi:

 

”Nu sunt adepta leacurilor babesti, dar am facut asa ceva intr-o urgenta cu febra putin peste 40. Un prosop mare umezit in apa calduta si infasurat copilul. Al meu avea 1an si 4 luni cand am "aplicat" procedura. In 5minute a scazut la 39 si concomitent jumatate supozitor novocalmin. Sanatate multa!”, i-a recomandat o femeie. 

 

”O măsură apa călduță, o măsură spirt,o măsură oțet. ...combinate ..muiat un cearceaf și înfășat copilul,ținut sub patura 20 min după care schimbat în haine uscate și sub patura tot 20 min...repetata procedura măcar de 2 ori .....rețetă data de un dr specialist în pediatrie....probata pe copilul meu la febra 42...Aproape de convulsii! Sper sa fi rezolvat deja problema Dar pt viitor e bine de știut!”, a fost aflatul altei persoane.

 

”Indiferent de cauza, febra scade urgent cu o jumatate de pastiluta de algocalmin sau un spuzitor de novocalmin pentru copii sub 3 ani!!! Mi-a fost recomandat de medicul pediatru si functioneaza repede si tine febra departe cam 6 ore!!! Sanatate multa si nu te panica!!! O mama panicata nu ajuta cu nimic copilului!!!!”, a scris altcineva. 

 

Comentarii Facebook