Cum se transformă organismul tău în doar o lună fără zahăr, alcool și mâncare nesănătoasă VIDEO



Un tânăr olandez, DJ și producător de muzică, a decis să facă un experiment prin caresă vadă care sunt efectele unei diete sănătoase.

Sacha Harland a renunțat, timp de o lună, la toate mâncărurile care conțin zahăr adăugat, grăsimi procesate și la alcool, pentru a arăta care sunt beneficiile unui stil de viață sănătos.

Pentru a compara efectele dietei, Harland a mers la un medic sportiv înainte de a începe experimentul și a făcut un set complet de analize, ca să afle condiția sa fizică.

Olandezul recunoaște că inițial i-a fost foarte greu să renunțe la toate mâncărurile preferate și era tot mai irascibil, însă după o perioadă el a început să resimtă și efectele benefice ale unui stil de viață sănătos.

Acesta a povestit că nu mai simțea nevoia de dulciuri, se putea trezi mai ușor și avea mai multă energie.

După cele 30 de zile în care nu a consumat zahăr, grăsimi saturate sau alcool, Sacha a mers din nou la medic pentru a face alt set de analize.

Tânărul a reușit să slăbească patru kilograme, colesterolul i-a scăzut cu 8%, tensiunea arterială i-a scăzut de la 135 la 125, iar nivelul de zahăr din sânge era considerabil mai scăzut.

Comentarii Facebook