Cum ”fentează” senatorii legea împotriva fumatului în spațile publice închise



Legea împotriva fumatului în spațiile publice închise îi afectează pe toți românii, însă aleșii poporului au găsit o metodă să le ofere un spație destinat fumătorilor colegilor din Senat.

Astfel, Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, luni, după ședința Biroului Permanent că unbufet al Senatului va fi mutat unde există şi o terasă, pentru a se crea un spaţiu dedicat fumătorilor.

"Unul dintre colegii senatori a venit cu o propunere să mutăm unul dintre bufetele pe care le avem din amplasamentul existent acolo unde există şi o terasă, ca să permitem celor care sunt fumători să respecte legea sau să nu încalce legea, mai bine zis", a spus Tăriceanu, potrivit zf.ro.

Întrebat dacă bufetul ar putea fi mutat până în data de 16 martie, când intră legea în vigoare, Tăriceanu a spus: "Nu ştiu. Nu mă întrebaţi lucruri de administraţie că nu este de resortul meu să mă ocup de aşa ceva".

De asemenea, președintele Senatului a preciat că nu a fost făcută o evaluare a costurilor, dar că a dat dispoziţie secretariatului general să operaţionalizeze acest lucru.

Comentarii Facebook