Cum a încercat un hoț să fure două mașini Porsche în doar 20 minute VIDEO



Poliția din Marea Britanie îl caută pe un bărbat care a încercat sp fure două autoturisme Porsche în interval de 20 minute.

Poliţia descrie suspectul ca fiind un bărbat de culoare, în vârstă de aproximativ 20 de ani, înalt, cu părul brunet şi barbă. Bărbatul a fost văzut pe străzile din cartierul Mayfair, unul dintre cele mai bogate cartiere din Londra, relatează în pagina electronică The Telegraph, potrivit Mediafax.

Oficialii poliției au publicat și un clip surprins de camerele de supraveghere din data zilei de 29 septembrie, la ora 07:45, în centrul Londrei, în care un om a încercat să fure două maşini Porsche, în valoare totală de 90.000 euro, într-un interval de doar 20 de minute.

Până în prezent, bărbatul nu a putut fi indentificat sau găsit de către autorităţi, motiv pentru care au făcut publice imaginile.

În înregistrare, bărbatul este surprins în timp ce se apropie de autoturismul parcat şi încearcă să intre prin efracţie în interiorul maşinii. Acesta taie capota maşinii şi intră înăuntru pentru a opri alarma, însă când observă că nu poate porni automobilul, bărbatul iese din maşină şi pleacă dezamăgit spre următorul Porshe.

Comentarii Facebook