Cu ce DIETĂ Chef Cătălin Scărlătescu a slăbit peste 20 de kilograme într-o lună

 

Cătălin Scărlătescu a slăbit într-o lună de la 123 la 100 de kilograme.

 

Eu îmi aduc aminte că acum trei luni și jumătate aveam 123 de kilograme. Eram un taur așa și într-o lună de zile am ajuns la 100. N-am mai mâncat. Iar de la 100 am ajuns la 108, doar din cauza faptului că am implementat meniul la berărie și a trebuit să mănânc”, a povestit Chef Cătălin Scărlătescu.

 

Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau și toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine și am  zis, gata, trebuie să slăbesc. Și acum mă apuc iar de slăbit. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez și n-am mai fumat, la fel pot să zic orice”, a mai explicat bucătarul.

 

Cătălin Scărlătescu a consumat salate și mâncare vegetariană. ”Am mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete. Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să țină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete de capul nostru”, a mai explicat el, conform click.ro. 

Comentarii Facebook