Miercuri 24 Aprilie

Cronica Cârcotașilor a ajuns la FINAL de drum

 

Cronica Crârcotașilor are mari probleme, după ce în ultimii 2 ani Serban Huidu a fost cel care a suportat financiar toate costurile. 

 

Vedeta a avut numai probleme în ultimii ani, accidentul de schi și apoi accidentul de mașină, când a omorât trei oameni. 

 

Prima TV a început să aibă probleme financiare, iar multe vedete au plecat. Cronica a rezistat cu ajutorul financiar al lui Șerban Huidu, care spera în redresarea audiențelor de acum 10 ani.

 

Au trecut mai bine de doi ani de cand patronul postului nu a mai dat nici un ban pentru emisiune. Toti angajatii au fost, insa, platiti de Serban Huidu, din buzunarul lui. El a facut tot ceea ce i-a stat in putinta pentru a salva acest proiect. Insa, a ajuns la limita, nu mai are de unde sa scoata sume atat de mari de bani in fiecare luna. A tot sperat ca problemele financiare se vor rezolva si ca isi ca va primi macar o transa din bani de la postul de televiziune. In ritmul acesta va fi greu sa mai supravietuiasca mult timp, oamenii deja au inceput sa plece. Pentru Huidu, aceasta emisiune este proiectul sau de suflet, pe care il iubeste ca pe ochii din cap si in care a pus totul, tot ceea ce a avut mai bun. Ii e greu sa renunte, nu il lasa sufletul”, a declarat un apropiat al acestuia, conform Cancan.ro. 

Comentarii Facebook