Controversatul actor Charlie Sheen s-a căsătorit cu o actriță de filme pentru adulți

 

 

Charlie Sheen este considerat a fi unul dintre cei mai controversați actori de la Hollywood, datorită ieșirilor violente, abuzurilor frecvente de narcotice și alcool, dar și a relațiilor sale amoroase.

 

Fosta vedetp din ”Doi bărbați și jumătate” a fost căsătorit de tri ori până acum, cu Donna Peele (între 1995 - 1996), Denise Richards (2002 - 2006) şi cu Brooke Mueller (2008 - 2011), iar acum actorul a anunțat că s-a căsătorit cu starleta de filme porno, Brett Rossi, cu care are o relație din noiembrie 2013.

 

Potrivit Daily Mail, Sheen a publicat pe Twitter o fotografie a cuplului în faţa fostului consulat francez din Reykjavík, capitala Islandei, unde, în 1986, a avut loc un summit despre Războiul Rece la care au participat preşedintele american Ronald Reagan şi liderul URSS Mihail Gorbaciov.

 

"Aceasta este clădirea în care M. Gorbaciov şi R. Reagan au făcut istorie. Şi tot aici ne-am căsătorit, eu cu S. (numele de alint al lui Brett Rossi, n.r.)", a anunţat Charlie Sheen, în vârstă de 48 de ani.

 

Informația nu a fost confirmată însă și de iubita acestuia care a postat, la rândul ei, pe Twitter, mesajul "Hahahahahahahahahahahahahaha, istorie", după ce un utilizator al platformei a informat-o că ştirea "nunţii" lor a ajuns în presă.

Comentarii Facebook